Κυριακή, Ιουλίου 24, 2011

The Jigger Principle:Πηγαινε πισω 100 τετραγωνα

Το καλοκαιρι του 2004 ο ΠΑΟ πουλουσε στην αχεδον ισοδυναμη του τοτε Πορτο
Τον ταλαντουχο Σειταριδη κρατωντας κι ενα
Μικρο ποσοστο μεταπωλησης.
Το καλοκαιρι του 2011,η μεν Πορτο απεχει απ τον σημερινο ΠΑΟ
2-3 κατηγοριες,ο δε Παο διαπραγματευται το
Ποσοστο μεταπωλησης ενος μη βασικου
Παικτη της Σετουμπαλ,κατι μεταξυ Πανιωνιου-λαρισας,ενω ο Σειταριδης
Ειναι και παλι στην ομδα, μονο που πανε 5 χρονια που δεν
Τον περιλαμβανει κανεις στους εν ενεργεια
Ποδοσφαιριστες.
Ειναι προφανες, οτι αν τα μονα στοιχεια που κρατουν
Τον συλλογο απ την αβυσσο της διαλυσης ειναι
Τα αμφιλεγομενα κινητρα ενος εμπειρου μεν,αλλα
Στη δυση του,πρπονητη και οι προσπαθειες ισορροπησης
Εσοδων-εξοδων απο εναν τεχνοκρατη μανατζερ χωρις καμια
Αναφορα στις αγωνιστ. Επιπτωσεις,η ωρα της πληρους απαξιωσης δεν ειναι καθολου μακρια...
...Κι αυτο κ. Βαρδινογιαννη, αντανακλα πανω σας, ειτε λετε οτι
Ειστε το 54 ,ειτε το 30 τοις εκατο...

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2011

Κομίζοντας γλαύκα εις Αθήνα

Απόσπασμα από τις χθεσινές δηλώσεις Κούγια στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κατά την κατάθεσή του στην απολογία του Αχιλλέα Μπέου:

"Η εγκληματική οργάνωση της οποίας ηγείται, καθορίζει μέχρι και ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στη Σούπερ Λίγκα. Δεν είναι τυχαίο ότι πήρε το νταμπλ ο συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου, Νίκος Πατέρας και στη συνέχεια ο άλλος συνομιλητής του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και οι δύο χαρακτηρίστηκαν επιτυχημένοι παράγοντες εξ αιτίας του Αχιλλέα Μπέου. Βάσει κασετών για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και το Άρης-Παναθηναϊκός προκύπτει πως ο Αχιλλέας Μπέος συνεργάζεται με Βούλγαρους, Ρουμάνους και Ρώσους. Πρόκειται για άλλες οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζεται".

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και κάποιοι κρυφό καμάρι. Άλλωστε τον Σιδηρόπουλο (ΣΔ Δωδεκανήσου, διαιτητή Ολ. Βόλου-ΠΑΟΚ 1-2) τον χτύπησαν Τσετσένοι.

Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2011

Διχασμένο (χαμένο...) Κορμί


Βγαίνω απ την εκούσια απομάκρυνση ολοκληρωτικής απογοήτευσης για να χαιρετίσω μια παγκόσμια καινοτομία:
Αν ήταν εξαιρετικά σπάνια περίπτωση στα παγκόσμια εταιρικά χρονικά,ο κατά 55% μεγαλομέτοχος μιας Α.Ε. να δηλώνει οτι εφεξής θα λειτουργεί ως 30%,και στην πράξη να λειτουργεί δια των εκπροσώπων του ως 55% στην επιβολή αποφάσεων και ως 0% στην κάλυψη υποχρεώσεων,σίγουρα είναι μοναδική περίπτωση ο ιδιοκτήτης του 55% μιας εταιρείας να απαιτεί ΕΝΟΙΚΙΟ από αυτήν (δηλ.κατ'αυσίαν απ τον εαυτό του αν πλήρωνε στον βαθμό που του αναλογεί) για λογαριασμό του εαυτού του,και μάλιστα σε μια περίοδο που έχει αφήσει αυτή την εταιρεία δίχως κεφάλαιο κίνησης με το management να ξεπουλά εναγωνίως τα πιο πολύτιμα assets για να πληρώσει ρεύμα και.... τηλέφωνα(α,και ενοίκια εφεξής...),ενώ φυσικά το άλλοτε κραταιό brand name απαξιώνεται με αστρονομική ταχύτητα...
Δυσλειτουργικός,ακατανόητος,αλαζόνας και κοντόφθαλμος/μικρονοικός υπήρξε πάντα ο μεγαλομέτοχος,αλλά αυτή την φορά,ξεπέρασε και τον εαυτό του!
Στείλε το Λέτο και τον Νίνη (όσο ακόμα παραμένουν στο πράσινο "κάτεργο") να ανεβοκατεβαίνουν σκαλιά στη Λεωφόρο για γυμναστική,και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα: δώσε την Παιανία στην ομάδα της καρδιάς σου,με τον υπόδικο Πρόεδρο που ψήφισες πέρσι για πρόεδρο της Σούπερ Λίγδας!
Τόσο μίσος πια...