Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23, 2010

Γράμμα,στον κυρ Ανδρέα,τον Αεριτζή...

"Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, ε 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες".

Καμία αντίρρηση κυρ-Ανδρέα...φαντάζομαι και συ δεν θα ζητήσεις καμία εξήγηση από τους μέχρι προχθές συνοδοιπόρους σου που θα σε βρίζουν όπου σε βρουν...το δικαίωμα αυτό το έχουν "πληρώσει" και κείνοι όλα αυτά τα χρόνια που ακολουθούν τον Παναθηναικό από γήπεδο σε γήπεδο απ το υστέρημά τους κι όχι απ τα λεφτά άλλων ανθρώπων...

Ήμουν και γω πριν δυόμιση χρόνια από αυτούς που είχαν ενθουσιαστεί με την πρωτοβουλία σου να ηγηθείς της ΠΕΚ, ευαγγελιζόμενος μέρες μεγαλείου για την κοινή μας "αγαπημένη ".
Παρά τους σκεπτικιστές που σε έλεγαν "νεο Κοσκωτά",σε θεωρούσα δεινό dealmaker και εξπέρ της τακτικής,εκτιμούσα τον ριζοσπαστικό σου λόγο και τις εύστοχες παρεμβάσεις σου.
Με προβλημάτισε λίγο η περίεργη εμπλοκή σου στο θέμα του ΟΤΕ,αλλά θεώρησα ότι ήταν εντός των ορίων του οικονομικού παιχνιδιού...Εντυπωσιάστηκα με την αναδιοργάνωση της Ολυμπιακής,αλλά ξενέρωσα όταν είδα οτι στο χρόνο πάνω προσπαθησες να "βγεις" και από κει,"συμμαχώντας" με τον άσπονδο μέχρι τότε 'εχθρό" σου,καταργωντας-όλως τυχαίως- κάθε έννοια ανταγωνισμού στις εσωτερικές πτήσεις.
Κάπου εκει άρχισα να προβληματίζομαι...
Προστέθηκαν και κάμποσες αποχωρήσεις από τα παναθηναικά δρώμενα και ισάριθμες επάνοδοι με αποτέλεσμα να αμφιβάλλω σοβαρά κατά πόσο θα γινόταν η περίφημη μεταβίβαση του ποσοστού Βαρδινογιάννη.Ήταν και η αδιαφορία σου για τον μαρασμό του Ερασιτεχνη,παρά το ότι προέρχεσαι από τα σπλάχνα του.
Όσο κι αν οι γενικές συνθήκες της Ελλάδας του 2010 είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του 2008,μια καθαρή εξήγηση την ΧΡΩΣΤΟΥΣΕΣ:
Κανένας δεν θα σε έψεγε αν έλεγες "οτι αναζήτησα συμπαίκτες/συμμάχους για την στήριξη του Παναθηναικού και μην βρίσκοντας πρόθυμους συνεργάτες, μόνος μου δεν μπορώ πλέον να σηκώσω το βάρος",έστω κι αν στρεφόσουν σε ένα πιο "μετρημένο" μοντέλο,με μεγαλύτερη έμφαση στην ανάδειξη παικτών.Αλλά η αλαζονεία του "δε χρωστώ εξήγηση" προκαλεί,ιδιαίτερα σε τέτοιες ευαίσθητες περιόδους...
Για να δούμε πως θα σου βγει,τώρα που μάλλον θ'αρχίσουν οι εισαγγελικές έρευνες στην MIG,με τον κόσμο του Παναθηναικού που ξεδιάντροπα εκμεταλλεύθηκες για άλλους σκοπούς,όχι πλέον "ασπίδα" σου,αλλά απέναντί σου.
Γιατί στο δικό σου επίπεδο,η οριστική απώλεια της αξιοπιστίας κοστίζει πολύ παραπάνω από μερικά εκατομύρια ευρώ...

Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2010

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

Περιμένω εναγωνίως τους μη γκρινιάρηδες, τους μη στημένους, τους Παναθηναϊκάρες, τους αντικειμενικούς και όλους του μετά Χριστόν Προφήτες να μας πουν τη γνώμη τους. Για το υπερθέαμα, τις επιλογές Μουρίνιο του συνταξιούχου, τις διοικητικές επιλογές που δίνουν πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους (Αντωνίου, υπόθετο, Παππούς και άλλα πολλά). Επίσης θέλω να μας πουν αν τελικά είμαστε άρρωστοι, μουρμούρηδες, κακοί-ψυχροί κι ανάποδοι ή απλώς ξέρουμε ποδόσφαιρο. Γιατί όλα όσα οδήγησαν σε αυτή τη διάλυση είχαν προ πολλού επισημανθεί. Με πιο τελευταία την αποφυγή πρόσληψης του ανίκανου συνταξιούχου. Αλλά εσείς ξέρατε καλύτερα. Απολαύστε τώρα τον διασυρμό όψιμοι Παναθηναϊκάρες.

Υ.Γ Με Ραούλ Μεϊρέλλες, Λούτσο Γκονζάλες, Μπρούνο ΆΛβες, Κουαρέσμα, Ροντρίγκεζ, Λισάντρο Πόπεζ και λοιπούς εγώ να δείτε τι προπονηταράς είμαι. Περαστικά θύματα, περαστικά.

Υ.Γ Αλλά μην ανησυχείται φίλοι. Υπάρχει ο Κωστάκης-τηλεσχολιαστής-Football Manager-αυτός ντε που φωτογραφιζόταν με την φανέλα του κατάπτυστου πριν ακυρώσει την μεταγραφή το ΑΣΕΑΔ!!! Μαζί με βέβαια με τον δημοσιογραφίσκο-μάνατζερ-Τεχνικό διευθυντή-ευρωλιγούρη Σοκοφρέϊτας!!! Είμαστε σε καλά χέρια.

Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2010

Ώρα για μπαλίτσα

Καλημέρα φίλοι Πανάθες. Δείτε στο περίπου (δεν ειδα καλά-καλά το ματς) την ενδεκάδα που τελείωσε το ματς με τον Πανσερραϊκό.


Αν διαφωνείτε ή θέλετε τον Παναθηναϊκό να παίζει άλλο σύστημα και με άλλους παίκτες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή που δημιουργήσαμε μαζί με φίλους, η οποία εξυπηρετεί βασικά αυτό το σκοπό: Να μας βοηθά να εκφράσουμε τον τεχνικό που κρύβουμε μέσα μας και να μοιραστούμε το πόνημά μας -πριν και μετά τον αγώνα- σε φόρουμ, μπλογκ και κοινωνικά δίκτυα. Για να τρώμε επιτέλους τους κεφτέδες αντί να τους κάνουμε σύστημα :-P

Ελπίζω να σας αρέσει και να σας εξυπηρετεί στις συζητήσεις σας. Σχόλια και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα.

Υ.Γ Διαθέσιμες για αρχή όλες οι ομάδες της Superleague και του φετινού Champions League.
URL: www.balitsa.gr (ελληνικό) και www.footytactics.com (αγγλόφωνο)