Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2007

«Τον πούστη τον Ολυμπιακό» λέγαμε να γαμήσουμε την Κυριακή, «η πουτάνα η Ολυμπία» γαμήθηκε.

Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2007

ΣΟΚ !!!



Οδυρμός στην δημοσιογραφική πιάτσα για τον τραυματισμό του 35άρη καραφλού, γνωστού για τις ξαπλωτές και τα δυο χιλιάδες μουσαντένια πέναλτι που έχει εκτελέσει-ευγενική χορηγία Παπουτσέληδων, Μποροθρύλων, Τσαγκαράκηδων, Κασναφέρηδων, Ζωγράφων, Δημητρόπουλων, Αγγελάκηδων, Ευθυμιάδηδων, Μπριάκων και λοιπών εφευρετών. Μέγα θέμα το οτι πόνεσε το ποδαράκι του θείου βρέφους, όταν την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει χωρίς 5 βασικότατους ποδοσφαιριστές (Σαλπιγγίδης, Ίβανσιτς, Γκονζάλες, Μόρρις, Σέριτς) και με πρόβλημα ίωσης την τελευταία στιγμή του κορυφαίου στα φιλικά Εντιογιέ-που σημαίνει οτι είναι συζητήσιμη η κατάσταση στην οποία θα εμφανιστεί. Αν σε αυτά τα ονόματα προστεθεί και ο Δάρλας, μιλάμε για απουσία ολόκληρης της αριστερής πτέρυγας. Εάν συνέβαινε το αντίστροφο θα ακούγαμε για τριτο-δεύτερα με τα οποία κατεβαίνει ο Θρύλος, για ντέρμπι χωρίς ουσία αφού λείπουν τόσοι υπερπαίκτες της Γαβριέλας και άπειρα άλλα Γκεμπελικής προπαγάνδας. Δεν φταίει κανείς, εμείς φταίμε που δεν τους ρίχνουμε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα να κρυφτούν στο λαγούμι τους οι απόγονοι του Στόλου.

Υ.Γ Συμπληρωματικά στο άρθρο του Μένιου, link απο Shogun στα σχόλια του προηγούμενου άρθρου, θα θυμίσω οτι πριν το περίφημο ματς της Ριζούπολης η Γαβριέλα έπαιζε στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και αν έχανε, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτόματα πρωταθλητής. Διαιτητής-ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΡΑΣΟΣ-ο Δούρος. 89 λεπτό λοιπόν και με ένα ξερό σουτ έξω απο την περιοχή, ο Πανιώνιος σκοράρει. Πανωλεθρία. Όμως ο Δούρος σηκώνει το χεράκι και ακυρώνει το γκολ, χωρίς κανένας μέχρι και σήμερα να έχει καταλάβει τι έδωσε. Απλά δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί θα πήγαιναν στράφι οι ετοιμασίες για την απόλυτη ζούγκλα. Άκυρο λοιπόν γιατί έτσι εξυπηρετούσε. Χωρίς κανένα πάτημα σε Κανονισμό, χωρίς καμία παράβαση. Απλά γουστάρω και το ακυρώνω. Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία-όπως οτι μέχρι και το τρίτο γκολ ο τερματοφύλακας-μέλος δεν λέρωσε καν το σορτσάκι.

Θυμήσου όλα αυτά τα αίσχη Γιώργαρε, θυμήσου τον ιδρώτα που πολλάκις σου έκλεψαν και δώσε σε κάποια παιδάκια να καταλάβουν οτι πρέπει να ματώσουν την ένδοξη φανέλα την Κυριακή. Όχι γιατί είναι ντέρμπι, όχι για να μην μείνουμε πίσω αλλά για το κότες, για το πελάτες, για το λούζερς, για το παιδί που έχασε το μάτι του στη Ριζούπολη, για την νύχτα που γίνεται μέρα 11 χρόνια τώρα, για τους άχρηστους δειλούς της ΠΑΕ που σας άφησαν απροστάτευτους εκείνη τη μέρα...

Δευτέρα, Αυγούστου 20, 2007

Δώστε επιτέλους τον καρκίνο...

Αδυνατώ να κατανοήσω πως υπάρχει ομάδα που πληρώνει λεφτά (πόσο μάλλον 1,7 εκ) για τον απελπιστικά άσχετο και αποδεδειγμένα πανηλίθιο Βύντρα και εμείς το παζαρεύουμε. Το σκάρτο πράγμα το πασάρεις πρώτο λέει ο λαός. Κατά τα λοιπά, θαμπώθηκα με την ανάπτυξη στο ματς με την Κατάνια και τη μπαλάρα που παρακολούθησα. Ξετρελάθηκα με το παράλληλο ποδόσφαιρο των 5 εκατοστών του Μάτος, ο οποίος παίρνει λιγότερες πρωτοβουλίες απο καρέκλα και είναι τόσο κινητικός όσοι οι παγετώνες στην Ανταρκτική. Πραγματικά σύγχρονο και επιβλητικό αμυντικό χαφ. Χαιρετίζω επίσης την επιστροφή τον "πιο γρήγορου και απο την σκιά του" Τάκη Φύσσα. Είναι ώρα για Πατσιαβούρα, Μπατσινίλα και Δοντά να επιστρέψουν. Επίσης τρέμω ολόκληρος (απο συγκίνηση) για την απόκτηση του κράματος Ναδάλ και Ιέρο απο την Μπιλμπάο. Φήμες λένε οτι ήδη πίνουν στην υγειά του κορόϊδου στην γή των Βάσκων, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα...Πάντως με τους σίφουνες Γκούμα, Ενα-καρχαρία και Σαλτιμπάγκο -πως τον λένε- και πιέζοντας ψηλά βλέπω τρελό πάρτι απο Γκαλέτι και Λούα Λούα. Η γαβριέλα χτες ήταν μέτρια και ας λένε τα παπαγαλάκια...όμως η ποιότητα-που κοστίζει και εμείς την αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι- κερδίζει παιχνίδια και αυτό έγινε χτες. Πλήρωσαν για Γκαλέτι, Λεντέσμα και Λούα Λούα και εισέπραξαν στιγμές κλάσης για να πάρουν το παιχνίδι. Δείτε πόσες κάθετες μπαλιές έβγαλε ο Λεντέσμα και βρείτε έστω μια του Μάτος. Μην κουράζεστε δεν υπάρχει...Προβλέπω πολύ κλάμα την Κυριακή...Τέλος να συγχαρώ την ΠΑΕ που όρισε εισιτήριο 20€ για να δούμε ένα συγκλονιστικό, φιλικό ντέρμπι με την υπερδύναμη Κατάνια στο παλάτι της Λεωφόρου. Εάν ποτέ γίνει-λέμε τώρα-ο Βοτανικός, ετοιμαστείτε για κατάθεση Ε9.

Υ.Γ Και επειδή σύντομα μετά την δημοσίευση άκουσα σχόλια για μη αναφορά στον Εντιογιέ...Όντως δείχνει καλός έως και πάρα πολύ καλός. Είναι πραγματικά παίκτης που αφήνει υποσχέσεις και μακάρι να μην διαψευστούμε. Να δείτε που βγαίνοντας πάλι τρίτοι, αν όχι πιο κάτω, και βγαίνοντας καλός ο Εντιογιέ η λογική ΚΑΒΟΥΡΙΑ-ΠΑΝΕΡΙ θα γίνει Must...Θα μας πούν οτι πέτυχαν γιατί ανακάλυψαν τον Αφρικανό Πελέ.

Σάββατο, Αυγούστου 11, 2007

Ξανακυλώντας

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται για να γίνουν γιατροί, μερικοί γεννιούνται για να γίνουν τραγουδιστές, μερικοί γεννιούνται για να γίνουν ποδοσφαιριστές.
Ο Τάκης Φύσσας δεν ανήκει σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες.
Ο Τάκης Φύσσας γεννήθηκε για να γίνει σύνθημα:
Τά-κης Φύ-σσας
οέ - οέ - οέ
οέ - οέ - οέ
οέ - οέ - οέ
Εκεί που ο χαβαλές συναντά την λατρεία, εκεί που η ειρωνεία συναντά τον θαυμασμό, εκεί που η μακράν πιο καυλωτική στιγμή στο γήπεδο (πλην του γκολ) είναι η στιγμή που θα ουρλιάξεις «ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ» μετά από ένα ηρωϊκό τάκλιν, μια επική κατεβασιά, μια άθλια σέντρα.
Καλωσόρισες πίσω, αρρώστια.
Καλωσόρισες πίσω, έρωτα.