Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2007

Τουπέ

Όπως ακριβώς και πέρσι, η «ΗΧΩ» έχει ξεκινήσει τα υπεραισιόδοξα πρωτοσέλιδα για το ματς στο Καραϊσκάκη.
Αν κάτι θα ήθελα να λείπει από την ομάδα την Κυριακή είναι η νοοτροπία του στυλ «πάμε να τους πατήσουμε, δεν είναι τίποτα, ένα ψέμμα είναι, τους έχουμε χαλαρά».
Είμαστε 11 βαθμούς πίσω από τον γάβρο που έχει πάρει 10 στα 11 κι έχουμε να τον κερδίσουμε εκτός 10 χρόνια.
Αν θέλουμε να αρχίσουμε, όπως με το ματς την ΑΕΚ, να εγκαθιδρύουμε μια βασιλεία τρόμου, γνώμη μου είναι ότι η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά και να μπει στο γήπεδο σκεπτόμενη «όχι πάλι, να μην μας κερδίσουν πάλι, να μην μας κερδίσει για μία ακόμη φορά ο Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Ριβάλντο κι ο Ανατολάκης».
Το τουπέ οφείλεις να το κατακτάς στο γήπεδο. Μπαίνοντας αφ' υψηλού και βλέποντας τα σκούρα καταρρέεις. Μπαίνοντας προετοιμασμένος για τα σκούρα τότε ίσως αντιδράς πιο αποτελεσματικά.
Ο Ζαγοράκης έλεγε στα αποδυτήρια πριν τα ματς της εθνικής στο ΕURO «να προσέξουμε μην ξεφτιλιστούμε». Όχι ότι είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη ούτε ότι ο γάβρος είναι ας πούμε η Γαλλία κι εμείς η Ελλάδα.
Αλλά αναλογικά μιλώντας εξευτελισμός θα είναι μια ακόμη ήττα από τους 35χρονους, εξευτελισμός που μπορεί και πρέπει να αποφευχθεί, καθώς οι δυνατότητες για διπλό είναι εντελώς ρεαλιστικές, με την προϋπόθεση ότι θα παίξουν όλοι όχι με τα μυαλά πάνω απ΄ τα κεφάλια αλλά με τα μυαλά μέσα σε αυτά.
Όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, αν μπούμε φοβούμενοι το χειρότερο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πετύχουμε το καλύτερο.
Χάβιγκ σεντ δατ, ρίχνω το επίπεδο δυο σκάλες (μπορεί και τρεις) αναφωνώντας βροντερά «Συνουσιάστε τον ομοφυλόφιλο τον Ολυμπιακό».
ΥΓ Παίζουμε κι ημιτελικό αύριο, αλλά δεν βαριέσαι, έχουμε χορτάσει από τίτλους, γι΄αυτό και πήγα απευθείας στο επόμενο παιχνίδι.

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2007

Προγραμματικές Δηλώσεις

Δεν ξέρω αν είναι ευσεβής πόθος ή όχι, αλλά θα ήθελα να παραλληλίσω το χθεσινό ματς με το ματς με την Κορούνια επί Κυράστα στα νοκ άουτ του ουέφα, το 99 αν δεν κάνω λάθος. Δεν συγκρίνω αποδόσεις, τότε είχαμε παίξει πολύ καλύτερα. Θα θελα να πιστεύω όμως, ότι όπως εκείνη η ομάδα που τότε ξεκινούσε έκανε μετά τρεις συνεχείς μεγάλες πορείες στην Ευρώπη, έτσι ίσως και σε αυτήν έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλό.
Για να ελπίζω όμως ότι οι βάσεις αυτές δεν θα μείνουν βάσεις, θα ήθελα να δω:
1) Παραμονή Μουνιόθ χωρίς μα και μου, χωρίς να περιμένουμε να δούμε αν θα βγούμε τσάμπιονς λιγκ ή αν θα πάρουμε το κύπελλο.
2) Αν υποτεθεί ότι στις πιο «ακριβές» θέσεις έχουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ποδοσφαιριστές, ας δοθούν καλά λεφτά για να πάρουμε δυο ακραία μπακ αξίας, δυο ακραία μπακ που αφενός δεν θα τρέμει ο κώλος μας για τις γκάφες τους και αφετέρου -και το βασικότερο- θα κατεβαίνουν, θα έχουν μια υποτυπωδώς καλή σέντρα και θα παίζουν το γαμημένο ένα - δύο με τα ποιοτικά εξτρέμ που έχουμε, ώστε η ομάδα να επιτίθεται 40% καλύτερα από τώρα. Όχι ότι δεν χρειαζόμαστε παίκτες και σε άλλες θέσεις (λ.χ. ένα σέντερ μπακ, έναν επιθετικό ακόμη, ένα αμυντικό χαφ), αλλά επιτακτικό είναι να πάρουμε δυο καλά ακραία μπακ.
3) Επιμονή στο μοντέλο «Νίνη». Όχι ότι θα 'ναι όλοι Νίνηδες, αλλά από τις παροιμιωδώς κακές επιλογές ξένων παικτών που κάνουμε, είναι προτιμότερο να υποστηριχθούν παίκτες τύπου Γκάντσεφ. Ούτως ή άλλως και στους έξι ξένους που παίρνουμε να βγει ο ένας, οπότε δεν βλέπω πώς το ποσοστό από τους πιτσιρικάδες θα είναι χειρότερο.
4) Επιτέλους να κοπούν κεφάλια στο ιατρικό επιτελείο για να σταματήσει αυτή η ιστορία.
5) «Τσιμέντωμα» του Κουτόχορτου για να σταματήσει να σπέρνει ζιζάνια.
6) Ανάθεση της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο δίδυμο Μπάκε - Τσάλιγκερ.
7) Ειρήνη, αγάπη, παγκόσμια συναδέλφωση, Δήμος Δάφνης Αποπυρηνικοποιημένη Ζώνη.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2007

Καλή επιτυχία!

Έφτασε η μέρα του επαναληπτικού αγώνα με τη Λανς. Ας ευχηθούμε να έχουμε τουλάχιστο τη μισή αποτελεσματικότητα από αυτή που είχαμε στο ματς με την ΑΕΚ, το ίδιο και μεγαλύτερο πάθος και γενικά να πιάσουμε τα επίπεδα απόδοσης των τελευταίων αγώνων. Αν έχουμε λίγη τύχη παραπάνω σε σχέση με το πρώτο ματς και αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πάμε γερά!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2007

Πλήρωση

Yπάρχουν μερικά σπάνια παιχνίδια στην ιστορία κάθε ομάδας, που γίνονται ορόσημα και σε γεμίζουν τόσο, που μετά παραμιλάς σαν μεθυσμένος και χαμογελάς σαν ερωτευμένος.

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2007

Έγινε θαύμα και ο Στίβι είδε....

Μόλις μου τηλεφώνησε ο Στίβι Γουόντερ. Μέχρι και αυτός είδε τα προφανή. Μετά το χθεσινό ξεβράκωμα και οι τυφλοί είδαν. Δεν είναι πια απλά μια έκφραση αλλά η πραγματικότητα. Ήταν ταραγμένος αλλά συνάμα χαρούμενος. Είδε οτι δεν έχουμε τέρμα και οτι ο κατιμάς απο την Β' Κροατίας ούτε σαν καρνάβαλος δεν περνάει πιά. Είδε οτι ο Βύντρα είναι απελπιστικά ηλίθιος αλλά συμπάσχει γιατί και ο ίδιος υπήρξε άτομο με ειδικές ανάγκες (γιατί μετά τα χθεσινά ΒΛΕΠΕΙ θυμίζω ο άνθρωπος). Είδε οτι η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά (ο Λεοντίου) δεν κάνει-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ. Είναι βαριά η φανέλα και τον έχει συνθλίψει. Είδε οτι ο Παπαδόπουλος κάνει για αρχηγός στις μαζορέτες του UCLA αλλά όχι για αρχηγός του Παναθηναϊκού. Είδε οτι οι Αργεντίνοι δεν ξέρουν απο soccer, αλλά του εξήγησα οτι βιάζεται-απλά εμείς έχουμε τον μοναδικό ΑΜΠΑΛΟ Αργεντίνο. Είδε οτι ο Κόπερφιλντ το γύρισε στην προπονητική, γιατί μόνο ο Κόπερφιλντ θα μπορούσε αυτούς τους αστείους να τους κάνει ομάδα έστω για 70 λεπτά-με τις γνωστές ανωτέρω εξαιρέσεις. Τελικά του είπα δεν είναι ο Ντέιβιντ αλλά ο Ισπανός διαδοχός του που ετοιμαζόμαστε να διώξουμε γιατί δεν μεταμόρφωσε τον γυμνοσάλιαγκα σε μυθικό, λευκό μονόκερο, κάτι που μόνο ο Πρίγκηπας της Τρούμπας-γνωστός και ως Μπάεβιτς-μπορεί να πετύχει.
Μετά με ρώτησε "Καλά αυτοί οι άσχετοι πότε ήρθαν"?. Του απάντησα οι δυο πρώτοι είναι βασικοί και αναντικατάστατοι εδώ και τέσσερα χρόνια, ο τρίτος θεωρείται ταλέντο και τον τέταρτο πληρώσαμε για να τον πάρουμε". Εκεί τα ψιλο-έχασε και με ρώτησε "Καλά γιατί δεν πήρατε άλλους, transfer market you know"? Ντράπηκα αλλά σθεναρά απάντησα "Είμαστε πλήρεις, δεν κάναμε μεταγραφές". Εκεί έμεινε κωφάλλαλος. Βλέπει πια αλλά αδυνατεί να ακούσει και να μιλήσει. Τρελάθηκε ο δύσμοιρος...Περαστικά Στίβι και στους υπόλοιπους του Blog....Και την Κυριακή θα κάψουμε τον Βασιλιά Καρνάβαλο!!!
Ερώτηση: Ο Καφού μήπως είχε ποτέ εξωσυζυγική σχέση με Ελληνίδα, γιατί εμφανή δείγματα του DNA του φαίνεται να υπάρχουν στον Βύντρα.
Ενημέρωση: Απο χθες οι κύριοι Βάντσικ, Οικονομόπουλος, Μήνου και Σαργκάνης αυτοκτόνησαν. Ο Σαραβάκος τρελάθηκε και οι Αντωνίου, Μίκλαντ, Σόουζα, Μπασινάς παίρνουν ψυχοφάρμακα. Μικάελσεν και Σειταρίδης έγιναν καλόγεροι. Ο Καραγκούνης βοσκός, ο Χένρικσεν αγνοείται ενώ ο Μινχ είναι σε μονάδα απεξάρτησης. Όλοι αυτοί είδαν τους αντικαταστάτες τους....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΑΝ.
Α....και ο Ρότσα δηλώνει εαυτόν Παραγουανό...ο Μαραντόνα ξανάπεσε στην κόκα και ζήτησε να κλείσουν τα σύνορα.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2007

ΤΙΜΩΡΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89' ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 89'

Λουκάς Βύντρα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 11, 2007

Έκτακτο Παράρτημα

Έκτακτο παράρτημα: γνωστοποιείται ότι εκτάκτως, κατά την ποδοσφαιρική σαιζόν 2006-07, ο ΟΦΗ δεν είναι παράρτημα του Παναθηναϊκού, όπως ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπου άπαντες οι αθλητικογράφοι κρυφογελούσαν, ειρωνεύονταν, υπονοούσαν και δεν έλεγαν περισσότερα για να μην τους τρέχουν στους εισαγγελείς. Γνωστοποιείται επίσης ότι ο ΟΦΗ θα ξαναγίνει παράρτημα την αμέσως επόμενη χρονιά αποκαθιστώντας την προτεραία τάξη. Εάν όμως παρ' ελπίδα ο ΟΦΗ ξανακόψει στο μέλλον βαθμούς (και μάλιστα 4) από τον Παναθηναϊκό, τότε πάλι θα του απονείμουμε το (έκτακτο πάντα και πάντα υπό αμφισβήτηση) στάτους του μη παραρτήματος. Σε περίπτωση όμως που δεν συμβεί αυτό το απρόοπτο και ο Παναθηναϊκός κερδίσει, επιστρέφουμε και πάλι στα δημοσιογραφικά κρυφογελάκια, ειρωνείες, υπαινιγμούς και «δεν λέμε τίποτα άλλο να μην μας τρέχουν στους εισαγγελείς».
Το μόνο που αποκλείεται να διαβάσουμε ή να ακούσουμε είναι έστω και ένα αθλητικογραφικό «Συγγνώμη για τη λάσπη».
ΥΓ Όσο για τα αγωνιστικά, πολλά δυσοίωνα και οργισμένα θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά τι νόημα έχει τώρα; Αφού χάσαμε το πρωτάθλημα, όλη η υπόλοιπη χρονιά τώρα αρχίζει και τώρα θα κριθεί.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2007

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός

«Επειδή δημιουργήσατε αδικαιολόγητα μεγάλο θόρυβο μετά την ήττα σας, σας ζητούμε «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ»».
Πόσων χρονών είστε, ρε παιδιά; 8;

Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2007

Τυπογραφικό λάθος?

Στις δηλώσεις του, ο κ.Βαρδινογιάννης δεσμεύτηκε να κάνει τις κινήσεις εκείνες ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός μια ισχυρή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο.

"Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ενισχύσουμε την ομάδα σε τέτοιο βαθμό ώστε να πετύχει τα επόμενα χρόνια πολύ σημαντικά πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βέβαια θέλουμε να έχουμε έτοιμο και το νέο μας γήπεδο το αργότερο το 2009", υπογράμμισε.

2009!!! 2009!!! Τα 100 χρόνια έγιναν 101 και βλέπω να γίνονται 201...και όλα αυτά χωρίς συνέντευξη Τύπου και επίσημη τοποθέτηση...στα κλεφτά...στο χαλαρό.

Ανέκδοτο

Στο ετήσιο συνέδριο αθλητικών δημοσιογράφων παρευρίσκονται οι
σημαντικότεροι δημοσιογράφοι από όλες τις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.
Έξω από το συνέδριο σε ένα πάρκο ένα παιδάκι παίζει αμέριμνο όταν ξαφνικά
πετάγεται ένα Rotwailer από έναν θάμνο και το γραπώνει από
το λαιμό έτοιμο να το σκοτώσει.

Ξαφνικά ένα παλικάρι πετάγεται από το πουθενά,πιάνει το τεράστιο σκυλί από
το σβέρκο και με μία κίνηση καράτε του σπάει τον αυχένα.

Όλοι οι δημοσιογράφοι είδαν τη σκηνή και έκπληκτοι βγαίνουν να μιλήσουν στο
παλικάρι. Πετάγεται όμως ο δημοσιογράφος από το DERBY και λέει:

- ''Μεγάλε, αυτό που έκανες θα είναι αύριο σε όλες τις εφημερίδες. Στο
αυριανό μας πρωτοσέλιδο θα γράψουμε:

«ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΚΤΗΝΟΣ.»

- "Μα δεν είμαι Παναθηναϊκός" λέει το παλικάρι.

-"Εντάξει, τότε θα γράψουμε:

«ΑΦΟΒΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΑKΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΡΕΛΟΥ ΣKΥΛΙΟΥ»

-" Μα ούτε ΑΕK είμαι" λέει το παλικάρι

-"Καλά και τι ομάδα είσαι; ρωτάει ο δημοσιογράφος από το DERBY .

-"Είμαι Ολυμπιακός"

Οπότε την επόμενη μέρα ο τίτλος ήταν:

«ΓΑΥΡΟΣ ΑΡΧΙΔΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΟΙKΟΓΕΝΕΙΑKΟ KΑΤΟΙKΙΔΙΟ ΖΩΑKΙ»

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2007

Καληνύχτα Σούπερ-Λίγκα... καληνύχτα.

Μετά το τελευταίο Σαββατοκύριακο δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην βλέπει το προφανές. Όλα όσα υποστήριζα μήνες τώρα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει κύριοι, και το χειρότερο είναι οτι το ανοσιούργημα που λέγεται Σούπερ-Λίγκα έχει και την απενοχοποίηση των θυτών απο τα ίδια τα θύματά τους. Συγχαρητήρια στους κυρίους Νικολαΐδη και Τζίγγερ. Τους συμπονώ πραγματικά αλλά λυπάμαι δεν μπορώ να σταθώ δίπλα τους. Δεν δέχομαι τα παράπονά τους και τις φωνές αγανάκτησης-σημείωση η ΑΕΚ χτες δεν άντεξε και τα είπε χύμα, ο Παναθηναϊκός ακόμα κάνει την παλαβή. Τα έλεγα, οτι δεν είναι δυνατόν να συνεταιρίζεσαι και να εμπιστεύεσαι αυτούς που 10 ολόκληρα χρόνια σε κλέβουν χωρίς ντροπή. Δεν είναι δυνατόν, με τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα που έχουν διαλύσει κάθε έννοια ισοτιμίας, να θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή. Η πλάκα δεν είναι οτι συμπορεύτηκαν, αλλά οτι πραγματικά πίστεψαν σ'αυτό το εγχείρημα. Είναι αυτό που λεέι ο λαός "στην υγειά του κορόϊδου". Την πάτησαν σαν σχολιαρόπαιδα και τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν. Μα δεν ξέρατε κύριοι ποιοί είναι οι διαιτητές? Δεν σας έφταναν τα δείγματα 10 χρόνων? Δεν γνωρίζατε ποιοί είναι πλέον οι παρατηρητές? Δεν τους ξέρατε τους κυρίους? Οι καλύτεροι φοιτητές της παράγκας ήταν, πιστεύατε οτι εν μια νυκτί θα γίνονταν τίμιοι και αδέκαστοι? Τον κ. Μποροθρύλο τώρα τον ανακαλύψατε? Την φλεγόμενη Τούμπα, τους υπερ πάντων αγώνες του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων όταν παίζουν εναντίον σας, τους οποίους ξεχνούν όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό, τώρα τους θυμηθήκατε? Η ποδοσφαιρικές ζούγκλες είναι καινούργιο φρούτο? Ο κ. Τσαχειλίδης είναι ο γιός κάποιου γνωστού και μη εξαιρετέουν ή φύτρωσε? Ο κ. Μπριάκος είναι ο ίδιος που δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή σε απόκρουση Ντασάεφ του Πάντου στην Ν. Σμύρνη ή μήπως ο άλλος που δεν έδωσε πέναλτι μαρς στον Γκέκα και απέβαλε χωρίς λόγο τον Κώτσιο? Ο Ζωγράφος έχει ξεπεράσει τον Πικάσο σε δημιουργία ή ακόμα? Και τώρα ένα κουίζ....
Όταν κάποιος εμπιστευτεί τα λεφτά του σε ένα σεσημασμένο καταχραστή θεωρείται:
α) γενναιόδωρος
β) τολμηρός
γ) αφελής
δ) ηλίθιος
ε) ηλίθιος και πανηλίθιος 2 σε 1

Κύριοι συγχαρητήρια. Η φράση "χειρότερα δεν γίνεται" δεν έχει εφαρμογή με εσάς. Το βαρέλι δεν έχει ποτέ πάτο. Είναι η απόλυτη άβυσσος. Δεν ξέρω αν το περιεχόμενο του βαρελιού είναι το κρασί "Παράγκα" ή το " Ντα Πίπα", πάντως το πίνουν στην υγειά σας. Και το καλύτερο είναι οτι το πληρώσατε και απο την τσέπη σας. Περαστικά και εις άλλα με υγεία...

Υ.Γ 1:Τι έγινε με Βύντρα, Μόρρις, Γκαφίνοβιτς...?Πάλι διέπρεψαν?
Υ.Γ 2: Συγχαρητήρια στον μικρό γιατί είναι ΑΝΤΡΑΣ. Στην θέση του κάτι σούργελα τύπου Τζόλε ακόμα θα σφάδαζαν απ' το μπουκάλι.

Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2007

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΞΙΖΕΙ !!!!

Μέχρι σήμερα πίστευα οτι είχα ακούσει τα πάντα. Για τελικούς λόγω χούντας, για πορείες λόγω καφενειακών αντιπάλων και άπειρα ακόμα. Όμως την Παρασκευή φίλοι μου, ειπώθηκε το κορυφαίο, το αμίμητο, η υπέρτατη καφρίλα, το διαγαλαξιακό καραγκιοζιλίκι, το επόμενο σενάριο του Σπίλμπεργκ, η απύθμενη βλακεία, η αποθέωση της αμορφωσιάς και του κόμπλεξ. Και εξηγώ...Εκπομπή Γαβρ-FM με Λεάνη. Παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος. Για να μην αλλοιώσω της απαράμιλλη στιχομυθία την παραθέτω αυτούσια.
- Έλα Μιχάλη. Πότε έπαιξε Διηπειρωτικό ο Παναθηναϊκός
-Το 1971
-Γιατί?
-Τι γιατί, ως φιναλίστ του τελικού Πρωταθλητριών
-Όχι γιατί ο Άγιαξ σνόμπαρε την διοργάνωση
-Άντε ναι, γιατί ο Άγιαξ σνόμπαρε την διοργάνωση
----μέχρι εδώ όλα καλά-------
-Και πόσο ήρθε?
-2-1 με την Πενιαρόλ αν θυμάμαι καλά.
-Σοβαρά?
-Ε τι ψέμματα?
-Λοιπόν Λεάνη και ψάξτο αυτό που θα σου πώ. Τότε έφαγαν 8 γκολ αλλά επειδή τα ΜΜΕ ήταν περιορισμένα και υπήρχε χούντα, το κουκούλωσαν το γεγονός για να μην γίνουν ξεφτίλα.
- Τι λες ρε συ, και τα άλλα 6 τι έγιναν?
-Άκου που σου λέω. Εγώ δεν λέω μαλακίες και ουρανοκατέβατα πράγματα. Ξέρω τι σου λέω ψάξτο και θα σε ξαναπάρω.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ....Και καλά η χούντα το κουκούλωσε. Η Πενιαρόλ? Η Παγκόσμια Ομοσπονδία?Τα άλλα κράτη και τα ελεύθερα ΜΜΕ? Και όμως κύριοι, έφτασαν σε αυτό το σημείο τα ζώα...οι ζωντανές αποδείξεις οτι προερχόμαστε απο τις κατσαρίδες...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???και όμως είναι...

Και μετά μας κάνει εντύπωση που πανηγυρίζουν κάλπικα γκολ, πέναλτι και πρωταθλήματα. Μα οι άνθρωποι-τρόπος του λέγειν-είναι κινητά ανέκδοτα. Είναι ζώα, και ζητάω συγγνώμη απο την greenpiece και τα ζωντανά τα ίδια που τα προσβάλω έτσι.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2007

Γαυροκατάσταση

Mετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας Hellas on Line, ο Ολυμπιακός θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία συμμετέχοντας στο Κύπελλο Ελλάδας Forthnet, όπου θα συμμετέχουν μόνο ομάδες της Σούπερ Λίγκα, καθώς οι ομάδες των παρακάτω κατηγοριών τον δυσκολεύουν κάπως.
Κρίμα πάντως για τον διαιτητή Ρωμανό Κοντογιαννίδη, που προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο σκηνές ανθολογίας, όπως αυτή με την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΣ που δεν έκατσε να φάει τα μπουκάλια που έπεφταν απ' την 7, αλλά απομακρύνθηκε από τη γραμμή εκτέλεσης του ελεύθερου. Όταν ο διαιτητής δείχνει και σημειώνει την κίτρινη τα μπουκάλια γύρω πέφτουν σαν το χαλάζι. Μαγεία. Μεγάλη μαγεία και η φάση του πέναλτι του Κωνσταντίνου, όπου ο Ολυμπιακός αδικήθηκε καθώς ο τερματοφύλακας έπρεπε να αποβληθεί. Στο διαγωνισμό Fair Play τρίτη θέση στον Μίλος Μάριτς (κουτουλιά και τάκλιν με τα δύο πόδια), δεύτερη στον Τζόλε (αγκωνιές και έξαλλες διαμαρτυρίες μετά από αυτές, για το γεγονός ότι υπακούοντας στο νόμο της βαρύτητας οι αντίπαλοί του έπεφταν στο έδαφος δεχόμενοί τες) και πρώτη στον Ρίμπο που κάτι κακό έκανε στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ εκτός φάσης και τον σώριασε, αλλά το ριπλέι την έχασε αυτήν την φάση.
Κρίμα και για τον Τάκη τον Λεμονή, ο οποίος πραγματικά μέστωσε ως προπονητής την τελευταία τετραετία και παρέδωσε μαθήματα κοουτσικής χθες.
Κρίμα και για τον Μιχάλη τον Τσώχο, αυτό το διαμάντι αντικειμενικής μετάδοσης από την κρατική τηλεόραση.
Αλλά πάνω απ' όλα κρίμα για τον τεράστιο, τον ανυπέρβλητο, τον μοναδικό, τον ένα, τον συγκινητικό Αντώνη Νικοπολίδη που δέκα λεπτά πριν το τέλος της παράτασης προωθήθηκε σε κόρνερ για να σκοράρει. Είναι ο ίδιος Αντώνης Νικοπολίδης που στην τελευταία του χρονιά στον Παναθηναϊκό, στη Νίκαια (με τη συνέργεια του Καζναφέρη) τον πατούσαν και τον κλωτσούσαν για να του βάλουν γκολ, κι αυτός ούτε μιλούσε ούτε λαλούσε ούτε διαμαρτυρόταν. Παγωμένο αίμα τότε, θερμό αίμα τώρα.
ΥΓ Οι νεαροί μεσοεπιθετικοί και φορ του ΠΑΣ είναι ο ένας καλύτερος απ' τον άλλο, αλλά αυτός ο μαύρος Γάλλος που έπαιζε πίσω, Ρεπέρτ, Ρεβέρτ, ή όπως τον λένε, μου φαίνεται μεγάλο κελεπούρι αν είναι κάτω από τριάντα.